Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑΣ ΒΕΤ Α.Ε.


 Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ
 Ο κύκλος της αποβιομηχάνισης και της απώλειας θέσεων εργασίας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στον Νομό μας.
Με πρόσχημα την προβληματικότητα της επιχείρησης, ο όμιλος ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, σταμάτησε την λειτουργία της Σωληνουργείας ΒΕΤ Α.Ε. οδηγώντας στην ανεργία δεκάδες εργαζόμενους.
Με μοναδικό γνώμονα τα υπερκέρδη, σε παραγωγικές επιχειρήσεις του τόπου μας, μετατρέπονται σε εμπορικές επιχειρήσεις και οι εγκαταστάσεις τους σε αποθηκευτικούς χώρους.
Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας χρειάζεται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στιγμή, την ανάπτυξη της παραγωγικής της δυναμικής, οι Έλληνες επιχειρηματίες με τις ενέργειες και τις πρακτικές τους επιτείνουν την ύφεση, οδηγώντας στην φτώχεια και την ανασφάλεια τους εργαζόμενους και στον μαρασμό την τοπική και την εθνική οικονομία.
Αυτή είναι η συνεισφορά τους στην έξοδο από την κρίση που αυτοί δημιούργησαν και από την οποία επιδιώκουν να επωφεληθούν περισσότερο.
 Οι εργαζόμενοι της ΒΕΤ αλλά και ολόκληρου του Νομού, καταγγέλλουν την πρακτική του ομίλου ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ και ζητούν από κάθε αρμόδιο φορέα, να παρέμβει προκειμένου να σταματήσει ο κατήφορος της αποβιομηχάνισης και το κλείσιμο των παραγωγικών δυνάμεων, που με διάφορους τρόπους προωθεί το μεγάλο κεφάλαιο.
Θα βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, παρακολουθώντας τις εξελίξεις για το μέλλον της ΒΕΤ Α.Ε., έτοιμοι να δώσουμε την μάχη για την αποκατάσταση των δικαιωμάτων μας, χωρίς να υποστείλουμε ούτε μια στιγμή την σημαία του αγώνα.
  ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σχόλια