Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΗΓΕ ΑΛΙΒΕΡΙ          Χαλκίδα 22/11/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
         Το Επιμελητήριο Εύβοιας βρέθηκε κοντά στα Μέλη του στο Αλιβέρι.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σίμωσης ήταν παρών  στο Αλιβέρι
Μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ευβοίας μετέβησαν στο Αλιβέρι στις 21/11/2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30 προκειμένου να ενημερώσουν για τα επικαιρότητα θέματα που τους αφορούν, καθώς επίσης και να αφουγκραστούν τους δικούς τους προβληματισμούς.
Συγκεκριμένα, στην ημερίδα παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κος Παναγιώτης Σίμωσης, ο Α΄Αντιπρόεδρος, κος Σταθόπουλος Γιάννης, η Γενική Γραμματέας κα Βούλα Αγιοστρατίτη, ο Οικονομικός Επόπτης κος Ευάγγελος Κούκουζας, ο Πρόεδρος του ΣΑΜΕΕ κος Βασίλειος Βαρελάς, ο κος Λαλανίτης Γιάννης, η κα Καραμπέτσου Δέσποινα, ο κ. Φρουδαράκης Ιωάννης, ο κ. Φωκίτης Νικόλαος καθώς επίσης και η πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Αυλωναρίου, κα Γκίκα Παναγιώτα.
Την ημερίδα άνοιξε η κα Κόλια-Βότση Σοφία, πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου η οποία αφού καλοσώρισε τους παρευρισκομένους έδωσε τον λόγο στον κ. Σταθόπουλο ο οποίος ανέφερε επιγραμματικά τα θέματα που θα εισηγηθούν τα Μέλη της Διοίκησης.
Ο κ. Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη για τις ενέργειες που κάνει το Επιμελητήριο για να στηρίξει τα μέλη του κυρίως όσον αφορά την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων καθώς επίσης και για τις μελλοντικές δράσεις του Επιμελητηρίου.
Η κα Βούλα Αγιοστρατίτη εξήγησε στα μέλη πως λειτουργεί η νέα υπηρεσία του Επιμελητηρίου, «O  Συνήγορος  του Επιχειρηματία» και για την Ημερίδα που πρόκειται να διοργανώσει το Επιμελητήριο αρχές του 2013 σχετικά με την Εξωστρέφεια- Πιστοποίηση- Τυποποίηση προϊόντων  Α΄ Μεταποίησης.   
Ο κ. Βασίλειος Βαρελάς, αναφέρθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο, Υπηρεσία Μίας Στάσης και Αυτοαπογραφή των εταιρειών στο ΓΕΜΗ.
Η κα Καραμπέτσου Δέσποινα, έδωσε διευκρινήσεις για τη νέα  ασφαλιστική κάλυψη που προσφέρει το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Μελών του Επιμελητηρίου Ευβοίας.
Ο κ. Λαλανίτης τόνισε το σημαντικό έργο που επιτελεί το Επιμελητήριο Ευβοίας και την ανάγκη ενίσχυσης της εξωστρέφειας των Ευβοϊκών Επιχειρήσεων.

Αμέσως μετά ακολούθησε ευρεία διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών της Διοίκησης και των μελών του Επιμελητηρίου κατά την διάρκεια της οποίας τέθηκαν ερωτήματα κυρίως για το ασφαλιστικό, την προβολή των προϊόντων, τα πυρόπληκτα δάνεια κ.λ.π.


Εκ του Επιμελητηρίου Ευβοίας

Σχόλια